Welkom bij Wiegman Technische Handel

Welkom bij Wiegman Technische Handel

Doelgroep

diamond-gripkaderWiegman Technische Handel importeert technische artikelen voor de industriële- en bouwtechnische groothandel. Daarnaast voeren wij de fabrieksvertegenwoordiging op exclusieve basis voor een aantal buitenlandse fabrikanten op de Nederlandse markt. Het accent ligt daarbij op handgereedschappen en aanverwante artikelen.

Stuk voor stuk zijn dit gerenomeerde fabrikanten welke topkwaliteit en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. We willen een waarde-toevoegende rol hebben voor onze klanten en de door ons vertegenwoordigde fabrikanten. Helder zaken doen, daar draait het bij ons om.

A-merk fabrikanten

Voor innovatieve A-merkfabrikanten willen wij een partij zijn die actief de juiste vertaalslag weet te maken naar de nederlandse markt. U als klant kunt door onze dienstverlening rekenen op een passend antwoord als het gaat om zaken als productondersteuning, logistieke oplossingen en uitwisseling van digitale artikelinformatie.

Private Label fabrikanten

U overweegt als aanvulling op uw a-merk assortiment gereedschappen een eigen merk te gaan voeren. In dat geval kunnen we gezamenlijk in een partnership kijken wat de mogelijkheden zijn. Het resultaat kan een compleet concept zijn waarmee u zich kunt onderscheiden of we komen tot invulling van een deelassortiment . Onze fabrikanten zijn in staat ook in kleinere seriegroottes te produceren op uw specificaties. Kwaliteit van produkten staat daarbij voorop.

Klimmatreialen

STP produceert in Italië sinds begin jaren 70 trappen, ladders, vouwladders, steigers en specials. Professionele producten in een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding waarop 5 jaar garantie wordt gegeven.

TIN-bits

Professionele bitkwaliteit welke door de oppervlakte behandeling met Titaannitriet een uitermate slijtvaste bit geeft en speciaal geschikt is voor het langdurig verwerken van grote aantallen schroeven.